Setmana de la Solidaritat

La setmana del 20 al 30 de novembre, com ja és habitual al nostre centre, organitzem “La Setmana de la Solidaritat” on inclourem diferents accions:

– La campanya de recollida de roba usada a favor de l’organització Glorr Fundació.
L’Associació Glorr Fundació treballa, des de l’any 1999, amb les poblacions més desafavorides d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Les accions realitzades s’han centrat en països com Bolívia, Colòmbia, Guatemala, Nicaragua, Perú, Costa de Marfil, L’Índia, Cambotja o Nepal.

Us convidem a formar part del projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes…) que tingueu a casa i ja no feu servir. Tota aquesta col·laboració i ajuda es destina als infants del nostre país.

Les bosses per la roba usada us les facilitarà el tutor/a.

– La campanya de recollida de motxilles, bosses d’esport, de viatge i sacs de dormir
de Càritas Diocesana de Lleida. Càritas Lleida és una entitat que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l’acció social i caritativa de la diòcesi, amb la finalitat d’ajudar en la promoció humana i el desenvolupament integral de les persones.

– La campanya de recollida d’aliments ( Gran Recapte d’aliments a Catalunya organitzada pel Banc d’Aliments). Es recolliran al centre aliments bàsics com llegums secs, llet, oli, llaunes de conserva de peix i aliments infantils.

D’ altra banda, l’alumnat de Batxillerat Internacional i de 3r d’ESO participaran com a voluntaris en el projecte de col·laboració entre l’INS i el Banc d’Aliments en la recollida i selecció dels aliments .