Max a escena 3r d'ESO

Els alumnes de 3r participen de les activitats de Max a Escena:

“Max a escena” planteja, sense dramatisme, situacions típiques de la vida dels i les adolescents, per motivar la reflexió sobre temes com els riscos que suposa el consum de drogues, la presa de decisions per davant de les pressions del grup, les alternatives saludables d’oci, les relacions familiars, el paper positiu del grup d’amics i amigues, etc. La intenció és apropar-s’hi de la forma que els mateixos i les mateixes joves tenen de viure aquests temes. “Max in love” l’hi dóna continuïtat abordant aspectes emocionals de l’adolescència lligats a les relacions, l’afectivitat i la sexualitat, els rols de gènere per promoure unes relacions afectives lliures, sense violència i sense risc. Es fa a través d’una perspectiva bio-psico-social i educativa.