Mostra de curtmetratges per la Donació d'Òrgans

Cartell Dia Donant 2018

La Fundació Renal Jaume Arnó vol celebrar amb tots vosaltres la 2a Mostra de Curtmetratges per la Donació d’Òrgans en conmemoració al Dia del Donant –el pròxim 6 de juny a les 12 hores la sala d’actes del CaixaForum.

 

L’activitat es troba contextualitzada dins del nostre projecte “Lleida per la Donació”, el qual engloba diversos esdeveniments distribuïts al llarg de l’any amb una doble finalitat: sensibilitzar la població vers la Donació d’Òrgans i conscienciar sobre la importància de la prevenció de la Malaltia Renal Crònica.

Així doncs, els alumnes de 1r de Batxillerat Internacional de l’INS Josep Lladonosa com a voluntaris assidus a diversos projectes de la Fundació, han realitzat tres curtmetratges amb l’objectiu de generar un ressò social vers la causa solidària que ens convoca.

 

Esperem trobar-nos el pròxim dimecres 6 de juny

 

Cristina Puñet Boira

Servei d’Atenció Psicosocial

Fundació Renal Jaume Arnó