Sol·licitud de Transport alumnat de Batxillerat

En relació als serveis de transport escolar curs 2017/2018 que presta el Consell Comarcal del Segrià i més concretament a l´aprofitament de seients lliures en els transports d´ESO, per part d´alumnes d´ ensenyaments postobligatoris del vostre centre , us adjuntem el següent :

  1. Un model de la sol·licitud que hauran de presentar el pare/mare/tutor/tutora en el registre del Consell Comarcal per tal de sol·licitar l´aprofitament de places per ensenyaments postobligatoris. En el cas de germans s´hauran de presentar sol·licituds individualment, és a dir,  per a cada germà.
  1. Un model de sol·licitud de transferència bancària per a pagament de la Tresoreria del  Consell Comarcal del Segrià degudament  emplenada i que s´haurà de presentar juntament  amb la sol·licitud.                 

El termini per presentar les sol·licituds és del 4 a l´11 de juliol de 2018 ambdós inclosos.

 

Transport escolar alumnat Batxillerat