Matrícula curs 2018/19

 • Alumnat que començarà 1r d’ESO:
  • Del 21 al 27 de Juny

 • Alumnat que començarà 2n, 3r i 4t d’ESO:
  • NO és necessari matricular-se, aquesta es realitza de forma automàtica amb el full de confirmació que es va entregar en el seu moment. Tan sols s’ha de realitzar el pagament que us entregarem juntament amb les notes. (Si el voleu canviar, passeu per secretaria entre el 27 de Juny i el 4 de Juliol).

 • Alumnat que començarà 1r de Batxillerat:
  • Si sou alumnes de 4t d’ESO del Lladonosa, NO és necessari matricular-se, aquesta es realitza de forma automàtica amb el full de confirmació que es va entregar en el seu moment. Tan sols s’ha de realitzar el pagament que us entregarem juntament amb les notes. (Si el voleu canviar, passeu per secretaria entre el 4 i l’11 de Juliol).
  • Si sou alumnes nous al centre, matrícula del 4 a l’11 de Juliol.

 • Alumnat que començarà 2n de Batxillerat:

  • NO és necessari matricular-se, aquesta es realitza de forma automàtica amb el full de confirmació que es va entregar en el seu moment. Tan sols s’ha de realitzar el pagament que us entregarem juntament amb les notes. (Si el voleu canviar, passeu per secretaria entre el 4 i l’11 de Juliol).

Horaris de Secretaria:

 • Matins: de 8:30h a 14:30h
 • Tardes: 
  • Del 21 al 29 de Juny: de 16h a 19h
  • Del 2 al 20 de Juliol: dilluns i dimarts de 16h a 17:30h

Reunions entrada a l’institut:

 • 1ESO: Dimecres 4 de Juliol 10h, 12h, 20h i Dijous 5 de Juliol 10h
 • 1BAT Internacional: Dimarts 10 de Juliol 20h
 • 1BAT: Dijous 12 de Juliol 20h

Llibres:

 • Entrega de llibres socialitzats: 27, 28 i 29 de juny (matins)
 • Mercadet de llibres de Batxillerat: 28 i 29 de juny (matins)