Col·laborem amb la Fundació Renal Jaume Arnó

L’alumnat de 1r de Batxillerat Internacional està col·laborant en un projecte sobre la importància de la donació d’òrgans amb la Fundació Renal Jaume Arnó des de l’assignatura CAS del Programa del Diploma.

 

Aquest projecte va començar al març amb unes sessions informatives dirigides a l’alumnat a càrrec de la Raquel Maya, tècnica i responsable de comunicació de l’entitat. Durant els mesos d’abril i maig l’alumnat ha estat preparant curtmetratges que concursaran en la Gala del Dia del Donant que se celebrarà telemàticament la primera setmana de juny.

 

Per tal de fer difusió del projecte, i sobretot, de la tasca tan important d’aquesta entitat el proper dilluns 31 de maig, 17h a la plaça Sant Joan de la nostra ciutat les noies i nois de l’IB ballaran una coreografia que han après gràcies a la Sílvia Cabanilles, entrenadora del gimnàs Ekke, que ha tingut la gentilesa de col·laborar-hi també.

 

Volem fer de la tarda de dilluns una gran festa de la donació d’òrgans i comptar amb la vostra presència i participació, tot animant als de l’IB a fer la seva “performance”.