Creación literaria y expresión de tiempo narrado
|

Creación literaria y expresión de tiempo narrado

Maria Isabel Roca, Ingrid Torreguitart (2º D) y Danhyel de Kholoud Akchin (2º C)

El alumnado de 2º ESO A/B/C/D ha trabajado en el segundo trimestre la creación literaria y en concreto la expresión de tiempo narrado (duración y percepción) además de la creación de personajes por lo que, inspirados en el relato Abuelita de Hans Christian Andersen, han creado un relato en el que han tenido que desarrollar un personaje que viviera el tiempo y su duración como diferente a de su percepción en una parte del texto.

El cinema del sofà

El cinema del sofà

Durant la darrera dècada, i amb l’aparició de les plataformes de continguts sota demanda, hem vist un gran declivi en la gent que acudeix a les sales de cinema per veure pel·lícules. Aquestes plataformes en línia han fet que la major part dels fanàtics del cinema es decanti per aquesta manera de gaudir de les noves (i no tan noves) produccions. Però no és segur que sempre sigui el millor model.

Quina disfressa fa més per tu?

Salomé Llinares, Carla Lopez, Alex Valdivielso – 1r Batxillerat Internacional Ja fa unes setmanes tots hem viscut i celebrat el carnaval, una festa en la qual les disfresses sónl’element clau. Aquest entretingut test et permetrà comprovar si la disfressa que vas escollirconcorda amb la que millor t’escau segons la teva personalitat i els teus gustos….