Escolta el Podcast dels alumnes del Lladonosa

Els alumnes de l’assignatura de quart d’ESO, Informàtica, utilitzen les tecnologies actuals per crear el seu propi podcast on parlen sobre les seves preocupacions i interessos.

Asseguren que: cada dia consumim aquestes tecnologies, doncs perquè no les utilitzem també per mostrar el que ens preocupa, expressar el que necessitem o mostrar el que cal canviar i a la vegada, aprenem noves tècniques d’edició de so.

En aquesta primera temporada han aparegut uns quinze episodis que de ben segur no us deixaran indiferents, ja que parlen sobre el reciclatge, l’estat dels carrers de Lleida o Corbins, la deixadesa del camp de futbol de Pardinyes, els grafits o els tatuatges, entre altres temes com els animals o motivacions personals.

Ells mateixos, durant l’assignatura d’informàtica, han estat qui han triat el tema del que volien parlar, han creat les entrevistes i han editat el so, així com la capçalera promocional.

La idea de crear un podcast no es tracta només del contingut, sinó també la plataforma de publicació. Els alumnes busquen transmetre el seu missatge d’una manera innovadora que atregui al públic més semblant a ells i creuen que Spotify és el millor lloc per mostrar el que pensen i així potser poder actuar, com en el cas de l’estat dels carrers de Corbins, o el reciclatge a Lleida.

Aquest podcast el podreu trobar en aquest enllaç:

https://open.spotify.com/show/3fxvoGkOLOaljWCG7Iutk0