Orientació 4t d’ESO

Infografia bàsica sobre l’orientació a 4t ESO

 

Documents generals d’orientació acadèmica:

Conèixer per decidir i decidir coneixent

El_sistema_educatiu_PREGUNTES X ALS ALUMNES

 

Documents referents als Batxillerats:

batxillerat orientació

presentació batxillerat 2020

Formulari tria modalitat i optatives (Sols alumnes del Lladonosa fins la obertura de les preinscripcions)

 

 

Documents referents als Cicles Formatius:

Preinscripció a Cicles Formatius de Grau Mig (del 2 al 8 de Juny)

Preinscripció a Cicles Formatius de Grau Superior (del 10 al 17 de Juny)

CFGM A LLEIDA

desplegable-con

LLE-oferta-territorial-FP

 

per complementar la informació sobre la orientació, us fem saber que el Departament d’Educació impulsa el projecte “Al teu costat en la tria educativa” per oferir, en format virtual, el servei d’informació i orientació acadèmica que cada any oferia en el marc del Saló de l’Ensenyament.
Tots els nous materials audiovisuals, propostes interactives i informació actualitzada dels diferents itineraris educatius es podran consultar al web del Departament i també al web Estudiar a Catalunya a partir del 18 de maig.
A més a més, del 18 de maig al 29 de maig el Departament d’Educació organitza un servei gratuït d’atenció telefònica(telèfon 900 929 299, de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores), en què un equip d’orientadors professionals, de forma voluntària, atendran els alumnes de 4t d’ESO i/o les seves famílies, dels centres públics i concertats, per acompanyar-los en la tria dels estudis.
Aquest servei és un canal complementari de suport als alumnes en aquesta època de confinament provocada per la covid-19.
Per a qualsevol dubte respecte al funcionament d’aquest servei d’atenció telefònica, podeu escriure a suport_orientadors.educacio@gencat.cat, indicant en l’assumpte “Consulta direcció”.