Participem al Plenari dels Infants i Adolescents de la ciutat de Lleida

El Plenari dels Infants i Adolescents de Lleida ha donat el tret de sortida a les reunions dels seus representants. s.

La finalitat del Plenari, com a òrgan consultiu, participatiu i de representació de la població infantil i adolescent de la ciutat de Lleida, és garantir un espai on els infants i joves puguin expressar les seves inquietuds sobre la ciutat i presentar les propostes de millora que considerin adients.

El Consell permet una participació de la infància i la joventut real, activa i directa, en tant que ciutadans de ple dret que són, i sobretot pel que fa a aquells aspectes que els afecten de prop. Per això, és necessari que els infants ja des de ben petits vagin interioritzant la cultura de la participació.

Per implementar el projecte es compta amb el suport de l’equip de ludotecaris i ludotecàries de la ciutat, que són les encarregades de l’organització i la dinamització de les sessions.

El Plenari està format pel Consell d’Infants (5è i 6è de primària) i el Consell de Joves (estudiants ESO). Els centres participants aquest curs són:

Consell d’Infants: Escoles Cervantes, FEDAC, Príncep de Viana, Joan XXIII, Magí Morera, Maristes Montserrat Pràctiques II, Sant Josep de Calassanç, Francesco Tonucci, Frederic Godàs, Parc de l’Aigua, Espiga, Països Catalans, Sant Jordi i Riu Segre.

Consell de Joves: Instituts La Mitjana, Josep Lladonosa, Manel de Montsuar, Lestonnac, Joan Oró, Màrius Torres, Maria Rúbies, Castell dels Templers i El Carme.