La Coral + Ensemble Musical

La coral de l’institut Josep Lladonosa va ser creada l’any 1991. En els seus inicis, estava formada per professorat, alumnes de BUP i personal d’administració del propi institut, tots ells, sota la direcció d’Agnès Sellés.

Amb l’arribada del nou sistema educatiu (ESO) la coral la van formar íntegrament alumnes de 1r a 4t curs d’ESO. És per això, que any rera any aquesta formació és molt variable, ja que cada curs hi ha nous cantaires. La nostra filosofia no és altra que dotar els alumnes d’una eina educativa com és el cant coral, per complementar la seva formació en la doble vessant: educativa i humana.

A part dels concerts que es fan al propi institut per Nadal, Sant Jordi o final de curs, aquesta formació participa en actes diversos, i també en concerts a la ciutat de Lleida i fora de les nostres comarques, com són la trobada de corals d’ensenyament secundari de Catalunya, que en la seva darrera edició s’ha celebrat a Girona, o bé els concursos corals com el “sons i cançons”, celebrats al Palau de la Música de Barcelona, en el qual durant deu anys hem estat entre els cinc finalistes, i en el què l’any 2009, varem assolir el primer premi.

A partir de l’any 2010, la coral es dirigida per l’Agustí Ardanuy.

Recull fotografic al llarg dels anys:

ÚLTIMES ENTRADES